В началото на село Селановци, в непосредствена близост до спирката, намирам Анатоли. Него човек трудно намира. Той е или с козите, или при кравите, или прави кашкавал. Трудолюбивите му ръце не знаят почивка, все работят.

Като земеделски стопанин отглежда 2 стада /кози и крави/. Всекидневна е грижата за тях, няма събота, няма неделя, безсънни са и понякога нощите. Помага му и неговото семейство, но основната грижа си е негова.

Северозапада е потенциал и ще е крайно несправедливо стопанин като Анатоли и останалите, с които ще Ви запозная да спрат да работят. Те трябва да продължават да вършат това, с което са се захванали, защото го правят с любов и мерак.

Протягам ръка на този трудолюбец с намерението hranaotizvora.bg да се опита да Ви докосне до вкуса на българското. Отидете му на гости и опитайте от неговите продукти, ако все още са останали:

-          Краве масло/дори ГХИ/

-          Краве и козе кашкавал

-          Сирене

-          Сметана

-          Козе сирене в сметана с чушки

А пък ако са свършили, поръчайте му и той ще направи за Вас!

Цени на ЗП:


Краве масло 1кг 15лв , 450гр 7лв, 250гр 4лв

Краве незаквасена сметана буркан 750гр 9лв

ГХИ краве 100гр 5лв

Краве сирене 1кг 9лв

Кашкавал краве 1кг 15лв

Краве сирене в краве сметана в буркан 750гр 8лв

Краве извара 5лв кг

Топено краве сирене 1кг 15лв

Козе сирене в козе сметана буркан 750гр 8лв

Козе ГХИ 6ЛВ 100ГР

ВСИЧКО Е ПРОИЗВЕДЕНО ОТ МЛЯКО ОТ СОБСТВЕНИ ЖИВОТНИ. С. СЕЛАНОВЦИ

Да Ви е сладко!

ТТ


Важна информация : ЗП  не е регистриран по Наредба 26 на БАБХ. Продуктите, които прави са за собствена консумация. Ако желаете да опитате от неговите продукти може да посетите неговата ферма/но сега сме в ситуация на извънредно положение/ или да се обадите на моя телефон 0876 655232, за да Ви поръчам.   Благодаря Ви за разбирането!