Търсех, търсех ….. и я намерих. Фина, чаровна, миловидна, а по-късно се оказва амбициозна и жена с Посока.

Представям Ви LaDonna Nadejda.

Не я познавах досега, не съм я виждала преди, но от разговора си с нея останах с впечатлението, че тя е от онези жени, които въпреки крехката си „снага“ са здраво стъпили на земята. Не разбрах и дали бизнесът им е семеен, но ако тя е двигателят на тази „машина“ със сигурност мъжът и е щастливец, както и детето и. От нея струи енергия и желание за действие.

Идеята да разпространявам трудолюбието и невероятните северозападни продукти ме срещнаха с Надежда. Стартирала преди повече от година тази жена не губи вяра, че върви по Пътя и че той е този, които си струва да извървиш въпреки трудностите и пречките.

Приятно ми е в нейната компания. С любов и много ентусиазъм разказва за маслото „ГХИ“, за това как го прави, за това как експериментира, как съчетава съставките и как се получава невероятния вкус. Да му се прияде на човек бял крем с малини, белгийски шоколад със смокиня или бадемови ядки. ОООО, да, бадемовите ядки са едно от най-вкусни неща, които съм яла. Надежда беше така добра да ме почерпи и смело твърдя че аз вече съм фен на нейните продукти. Признавам си има още неща, които да опитвам, защото тя постоянно твори и създава нови качествени и истински продукти.

Говорим си делово и някъде дълбоко в себе си усещам, че Надежда е „нетърпелива“ в очакването си нейните уникални продукти да намерят своите почитатели. Нетърпелива съм и аз, затова да не губим време в приказки, а в действия.

Успех и дерзай, Наде!

Има смисъл…..


За това, драги ми читателю, смело кликни на „Избери LaDonna“ и направи своя избор.


ТТ